pixelzwart.gif (807 bytes)

logo1.jpg (9181 bytes)

pixelzwart.gif (807 bytes)
pixelwit.gif (43 bytes)


Algemeen

pixelwit.gif (43 bytes)

Galerie 'De Webweg'          

pixelzwart.gif (807 bytes)
 
Home
 
Vorige
pixelzwart.gif (807 bytes)

Zaal 1

In Galerie 'de Webweg' willen wij werk laten zien van gehandicapte kunstenaars. We willen het niet alleen tonen, maar ook te koop aanbieden. Kunstenaars met functiebeperkingen die hiervoor belangstelling hebben kunnen contact opnemen met de uitgeverij. ( info@dewebweg.nl ) Het plaatsen van de afbeeldingen van de kunstwerken is voor mensen met functiebeperkingen kosteloos.

Johan Henri Kause

Fotokunst van Johan Henri Kause. Deze foto is uit de serie 'Heaven'. Afmeting 20 x 20 cm.
Oplage 1. Prijs 235.
Foto kunstwerk van Johan Henri Kause.

Johan Henri Kause werd op 21 november 1955 in Amsterdam geboren. Hij is niet alleen dyslectisch, maar heeft ook het syndroom van Asperger en als gevolg van deze beperkingen belandde hij rond zijn twintigste op de sociale werkplaats. Rond zijn dertigste jaar verloor hij ook nog eens 80 procent van zijn gezichtsvermogen. Het maakte zijn leven er niet gemakkelijker op, maar in plaats van bij de pakken neer te gaan zitten, nam hij het besluit er toch iets van te maken. Hij ging experimenteren met fotografie en dat leidde tot fotokunst, waarvan 'De Webweg' hier enige voorbeelden laat zien. Johan Henri Kause heeft als gevolg van zijn handicaps geen enkele opleiding. Hij is zelf gaan experimenteren met diverse fotoprogramma's. Het resultaat is bijzonder. De Webweg laat het graag zien.

Foto van Johan Henri Kause uit de serie 'Landschappelijk'

Foto uit de serie 'Landschappelijk'. Afmeting 19,5 x 24 cm. Oplage 1/1. Prijs 235.


Om de echtheid te waarborgen zal op de afdrukken rechtsonder JHK worden gezet. De foto's worden in een fotolijst afgeleverd. De prijzen zijn all in, inclusief verzendkosten.

Meer werk van Johan Henri Kause kunt u bekijken op www.kause.com .