pixelzwart.gif (807 bytes)

logo1.jpg (9181 bytes)

pixelzwart.gif (807 bytes)
pixelwit.gif (43 bytes)
   
  Algemeen
   
   
 
NIEUWS VAN DE WEBWEG
voor                                                    Zeddam
(Deze site is bijgewerkt op 9 oktober 2006)
Politie zoekt getuigen
Gehandicapt echtpaar tijdens vakantie beroofd van bus met rolstoellift
Een gehandicapt echtpaar uit Alphen (Brabant) dat voor het eerst sinds vijfentwintig jaar op vakantie was, is op zijn eerste vakantiedag beroofd van zijn volkswagenbus met rolstoellift. Zowel de man (62) als zijn vrouw zijn invalide. De man had de bus woensdag 5 oktober omstreeks 17.15 uur op de Kilderseweg in Zeddam geparkeerd op een invalidenparkeerplaats bij het hotel waar zij verbleven. De volgende morgen bleek dat de bus niet meer op de parkeerplaats stond. 

De daders hebben vermoedelijk een ruit ingeslagen en het rechter voorportier vernield om in de bus te kunnen komen. Het echtpaar is zeer gedupeerd omdat zij door hun invaliditeit afhankelijk zijn van de bus. In de bus laten bovendien nog verschillende persoonlijke eigendommen van het gedupeerde stel. 

De poltie van Zeddam is op zoek naar getuigen die in de buurt van de Kilderseweg iets verdachts hebben gezien. Zij worden verzocht zich te melden bij de politie van Zeddam via telelfoon 0900 - 8844 of anoniem via 0800 - 7000. Het gaat hier om een grijze metallic bedrijfsauto van het merk Volkswagen  Transporter TDI met het kenteken 17-BJ-RD voorzien van een rolstoellift .

 

   
  Home
   
  Vorige
   
pixelzwart.gif (807 bytes)