pixelzwart.gif (807 bytes)

logo1.jpg (9181 bytes)

pixelzwart.gif (807 bytes)
pixelwit.gif (43 bytes)
 
Algemeen
 

 

pixelwit.gif (43 bytes) NIEUWS VAN DE WEBWEG

 

  pixelzwart.gif (807 bytes)
 
Home
 
Vorige
pixelzwart.gif (807 bytes)
(Deze site is bijgewerkt op 25 september 2003)

KITTZ en Fireva organiseren samen
zesde ideeŽnwedstrijd Innovatieprijs

KITTZ en Fireva organiseren dit jaar samen de zesde ideeŽnwedstrijd voor de Innovatieprijs 2004. Iedereen die een goed idee heeft dat de zelfredzaamheid bevordert van mensen die voor veel dagelijkse

bezigheden hulp nodig hebben, maakt kans op 4.500 euro.

De letters KITTZ staan voor Kwaliteitsinstituut voor Toegepaste Thuiszorgvernieuwing en Fireva is de branchevereniging van fabrikanten en importeurs van revalidatiehulpmiddelen, die met ruim vijftig leden meer dan negentig procent van de totale markt voor revalidatiehulpmiddelen vertegenwoordigt.

De opzet van de prijsvraag is te bereiken dat huizen, de leef- en werkomgeving, maar ook consumentenproducten en diensten veiliger en gebruiksvriendelijker worden voor iedereen. De gedachte erachter is dat niemand uitgesloten zou moeten worden van maatschappelijke participatie en werk of gedwongen zijn een beroep te doen op hulp van anderen.

Voor de beste ideeŽn voor de Innovatieprijs 2004 worden drie geldprijzen uitgeloofd voor consumenten, studenten en producenten. Behalve drie geldprijzen is er per categorie de Fireva Design Award, een bronzen beeld. Genomineerde inzendingen worden bovendien tentoongesteld tijdens de beurs Support, die van 13 tot en met 16 mei 2004 in de Jaarbeurs Utrecht wordt gehouden. Daar zal ook de prijsuitreiking plaatshebben.