pixelzwart.gif (807 bytes)

logo1.jpg (9181 bytes)

pixelzwart.gif (807 bytes)
pixelwit.gif (43 bytes)
   
  Algemeen
   
   

&

 
NIEUWS VAN DE WEBWEG
(Deze site is bijgewerkt op 21 april 2006)
Beurzen Support en Balance in 
Utrecht levendig van start

De winnaars van de prijzen voor de Kittz/Fireva-inzendingen met Hans Dijkstal(rechts) die de prijzen uitreikte. 'De Webweg' komt er op terug. (Foto Kittz)

Foto van de prijswinnaars uit de inzendingen voor de Kittz/Fireva-prijs en Hans Dijkstal, die deze prijzen uitreikte.

De beurzen Support en Balance die tot en met 22 april 2006 in de Jaarbeurs in Utrecht worden gehouden, zijn opgewekt en levendig van start gegaan. Het was op de eerste twee dagen gezellig druk en vooral mensen met functiebeperkingen waren in grote getale gekomen om zich te oriŽnteren over de nieuwste ontwikkelingen. De beurs Support is dan ook de beste mogelijkheid in de gehele Benelux om van nieuwe trends kennis te nemen. De beurs Balance met vooral aandacht voor de chronisch zieken, lijkt daarop een zeer nuttige aanvulling. Het bezoekersaantal van de eerste dag is inmiddels bekend. De beurzen Support en Balance trokken op de eerste dag samen 5647 bezoekers(sters). 

De beurs werd geopend door de Minister van Binnenlandse Zaken, Johan Remkes, die daarmee tevens het startsein gaf voor het openingsdebat over de WMO (de veel besproken Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Het is de bedoeling dat deze wet op 1 januari 2007 van kracht wordt. Minister Remkes: "De verwachting is dat de wet een aanzienlijke verbetering voor mensen met een beperking zal betekenen". 

Op de eerste dag werd bovendien de KITTZ/Fireva Innovatieprijs uitgereikt. De producten van de prijswinnaars zijn in een aparte stand op de beurs te zien. De Webweg zal aan deze producten en aan het pittige juryrapport na de beurs aandacht geven.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
  Home
   
  Vorige
   
pixelzwart.gif (807 bytes)