pixelzwart.gif (807 bytes)

logo1.jpg (9181 bytes)

pixelzwart.gif (807 bytes)
pixelwit.gif (43 bytes)
 
Algemeen
 

 

pixelwit.gif (43 bytes) NIEUWS VAN DE WEBWEG

 

  pixelzwart.gif (807 bytes)
 
Home
 
Vorige
pixelzwart.gif (807 bytes)
(Deze site is bijgewerkt op 13 mei 2002).

C

Cappelle aan den IJssel
In Cappelle aan den IJssel zijn alle stembureaus toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Gehandicapten die in Cappelle aan den IJssel wonen en in het bezit zijn van een vervoerspas voor aanvullend vervoer kunnen op 15 mei van dit aanvullende vervoer om te gaan stemmen gebruik maken. Men dient de rit naar het stembureau wel uiterlijk drie dagen van tevoren te reserveren bij de Capelse Taxi Centrale (CTC). De vroegtijdige aanmelding is nodig om een goede planning te kunnen maken. Na het stemmen wordt men ook weer thuisgebracht.

Coevorden
In de gemeente Coevorden wordt extra aandacht besteed aan mindervalide kiezers. Gelet wordt op de locatie op zich, maar ook op deurdrangers, drempels en dergelijke. Alle stembureaus zijn goed toegankelijk voor mindervalide kiezers.

Cuijk
In de gemeente Cuijk zijn geen speciale voorzieningen getroffen voor ouderen en gehandicapten. De gemeente heeft de stembureaus gesitueerd in een bejaardenhuis. steunpunt voor ouderen, scholen, sporthallen en gemeenschapsaccommodaties Alle stemlocaties zijn derhalve goed bereikbaar en de stemmachines bedienbaar door ouderen en gehandicapten.