pixelzwart.gif (807 bytes)

logo1.jpg (9181 bytes)

pixelzwart.gif (807 bytes)
pixelwit.gif (43 bytes)
 
Recreatie
 
Belangrijk

 

pixelwit.gif (43 bytes) Belangrijk pixelwit pixelzwart.gif (807 bytes)
 
Home
 
Vorige
pixelzwart.gif (807 bytes)
 
Van alle objecten, evenementen/tentoonstellingen en dergelijke die op de recreatiesites worden vermeld, zijn de locaties bekeken op de toegankelijkheid ervan. Elke gehandicapte heeft echter zijn geheel eigen problematiek. Hij/zij zal aan de hand van de gegeven informatie zelf moeten beoordelen wat wel of niet mogelijk is. 

De mate van toegankelijkheid vindt u elders op deze site, door te klikken op wat u zoekt: hotel, musea, parken, tuinen etc. (Zie recreatie-index, groene sites). Voorts wordt in alle gevallen de datum van de laatst gehouden controle vermeld of (waar dit nog niet mogelijk was) de tekst "nog niet gecontroleerd". Evenementen/tentoonstellingen etc. die op locaties worden gehouden die voor mensen met functiebeperkingen niet toegankelijk zijn, worden op deze site dus niet vermeld, tenzij anders aangegeven.

Op de recreatiesites staat vooralsnog alleen informatie uit de provincies Utrecht en Gelderland. Dat zal echter niet zo blijven. De sites zullen over alle provincies worden uitgebreid. Dat wordt echter een geleidelijke ontwikkeling. 
De agenda 's bestaan uit twee delen: de agenda van de maand en een vervolgagenda. De agenda van de maand is een gecontroleerde agenda. De vervolgagenda vermeldt geplande items. Elk programma op termijn is nu eenmaal onderhevig aan veranderingen. Wij vermelden de items echter, zodat u op tijd kunt plannen. Het is echter verstandig altijd - als het zover is - de gecontroleerde maandagenda voor uw uitstapje te raadplegen. In de toekomst zullen - naast deze algemene agenda en tentoonstellingsagenda - zo mogelijk ook agenda's per provincie worden gepresenteerd. Voor de provincie Utrecht is dat reeds het geval.
Hoewel deze sites met de uiterste zorg zijn samengesteld, kunnen noch de uitgever, noch de samenstellers, voor eventuele wijzigingen/onvolkomenheden aansprakelijk worden gesteld.