pixelzwart.gif (807 bytes)

logo1.jpg (9181 bytes)

pixelzwart.gif (807 bytes)
pixelwit.gif (43 bytes)
 
Recreatie
 

Agenda
 
Tentoonstellingen
 
Provincies: 

Index
   
   
 
 

 

 

 

 

De Recreatiekrant


  pixelzwart.gif (807 bytes) pixelzwart.gif (807 bytes)
(Deze site is bijgewerkt op 15 augustus 2003)
Hobbybeurs 'KreaDoe' houdt speciale
avondopening voor gehandicapten

Een voorbeeld van creatief werk is deze moza´ek Buddah. Moza´ek is maar een van de vele technieken waarover hobbyisten hun licht kunnen opsteken tijdens de grootste hobbybeurs van Europa 'KreaDoe'.(Foto Tertius Oosthuyzen).

Foto van mozaiek (Buddah)

De organisatoren van 'Kreadoe', de grootste hobbybeurs van Europa, zullen op woensdag 15 oktober 2003 een speciale avondopening organiseren voor mensen met een handicap en hun begeleiders. De trendy hobbybeurs van Europa wordt van dinsdag 14 tot en met zondag 19 oktober 2003 in de Jaarbeurs te Utrecht gehouden.

Meer dan 280 exposanten tonen op deze beurs de nieuwste materialen en technieken voor creatieve vaardigheden. Tevens is er een grote verscheidenheid aan boeken, tijdschriften en videomateriaal . Er zijn bovendien workshops op allerlei gebied, zoals over tuinieren en interieur design. Ook tijdens de speciale openingsavond voor mensen met functiebeperkingen zal er de mogelijkheid zijn diverse workshops te volgen.

Het thema van deze beurs is 'Wereldse Feestdagen'. Er zijn dagelijks verschillende manifestaties in speciale paviljoens , waar het mogelijk is om in een aparte sfeer met technieken en trends uit andere landen kennis te maken. Oosterse, Arabische sferen zijn te vinden in de speciale '1001 Arabische Nachten Kasba'. Het 'Engelse Kerst Huis' is bedoeld een bron van inspiratie te zijn om huis en tuin straks weer in Kerstsfeer te brengen. De mogelijkheden ideeŰn op te doen zijn zeer uitgebreid. Om er een paar te noemen: kerstdecoraties maken, keramiek beschilderen, haken, kaarten versieren, scrapbooks, borduren, origami, textielverven, patchwork, kalligrafie, kaarsen decoreren, servetdecoraties, sieraden ontwerpen, iris vouwen en moza´ek. De beurs is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De speciale avondopening op woensdag 15 oktober is van 17.30 tot 21.30 uur.